Inte min...

Nä jag vet inte var jag ska börja men hela dagen har gått typ....skit!!
Tråkigt mycket regn hela dagen..Dock stack vi ut och slog ut lite golfbollar vilket faktiskt gick riktigt bra idag..Det va nog det ända..
Sen va det dags för innebandymatch och det gick ju verkligen inte bra..

Imorron är det fotografering i Lund, hoppas verkligen det går bättre..Ska försöka hinna med att göra en time lapse till..Den första skrota jag för träden blev för mörka och programmet ville inte som jag..

Sen är där ju en besvärlig sak till men den kommer ta väldigt lång tid att lösa så det får komma senare..Här i bloggen iallafall..

Väljer bilder

 
 
 
Sitter och väljer ut bilder som jag ska skicka till förstoring och som ska va med på min bildvisning i slutet av Mars. Blev inbjuden till att visa mina fågelbilder till en grupp här i Ystad som kallas KFV (Katastrof Fåglar och Vilt) Dem hjälper skadade djur och är väl mest kända för att ha gjort en betydande insats när det va en oljekatastrof här vid kusten.
En stor ära att bli inbjuden och få stå och prata om sina bilder.

Här är några jag tänkte visa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det ska klippas idag

Ja på två sätt..Ska klippa ihop min time lapse men också mitt hår..
Det sista är svårast.. Jag vet inte vilken frisyr..Kort på sidorna? Kort över lag? Det är samma sak varje gång dessutom..Kanske kommer en bild sen på hur det blev..Ska även hinna med att springa idag hoppas jag.