Utställning

Så. Då hänger en del av mina bilder uppe på café Hos Morten på Gåsegränd i Ystad. Är jätteglad och tacksam att jag får lov att visa mina bilder där.

Bokcafet Hos Morten är ett mysigt litet fik beläget i ett gammalt korsvirkeshus. Det ligger centralt på en tvärgränd till gågatan.

Kila gärna in.

Snart dags

Ja då  va det inte många dagar kvar. Från och med måndag (25/6) Så hänger mina bilder på Café Hos Morten på Gåsegränd i Ystad. Jag varierar lite mellan fåglar och natur. Har inget speciallt tema utan jag kör bara helt blandat. Kom gärna in och kolla. Jag vet inte än om jag kommer sätta ut priser på bilderna men känner ni redan nu att där är en bild ni vill ha så kontakta gärna mig på mejlen. riccard.hansson@gmail.com
Soim sagt 25/6 Café hos morten.
// Riccard

10 Juni -12

Imorron är det en speciell dag. imororn åker vi till Wat sanghabaramee i Trollenäs. Där kommer jag och min blivande fru ha vårt buddhistiska bröllop. Vi har varit där en del gånger innan och alla som bor och jobbar i templet är helt fantastiska. Snälla,ödmjuka hjälpsamma. Besök gärna detta underbara ställe.
// Riccard