Vadå träna?

Ja det har jag frågat mig i några månader.. Men igår va jag tillbaka i gymmet. Hade glömt att man får en j*vla träningsvärk efteråt. Den gjorde sig påmind idag, speciellt när jag körde ett hårt rygg/triceps pass idag.. Nu ligger jag dock i soffan i min studio och latar mig.. Mmmmm så skönt.
Imorron är det fredag och då ska det huggas ved i sex timmar.

Ha en vanlig torsdag.

En ständig jakt

Ja när det gäller att känna mig nöjd med bilder så är det oerhört svårt. Jag blir nog aldrig riktigt nöjd med en bild oavsett hur jag gör. Att vädret just nu inte heller hjälper mig gör inte saken bättre. Längtar till våren då förutsättningarna är bättre och vädret tillåter en att vara ute lite längre om dagarna. Samtidigt som jag jagar de "perfekta" bilderna så letar jag också efter ett förlag som jag vill samarbeta med gällande min bokserie. Givetvis ska dem vilja samarbeta med mig med.
Ja lätt är det inte alltid.

//

Lugn vecka = inte så lugn helg !

Ja denna veckan är väldigt lugn. Mest blir det samtal med Skatteverket och konsulter. Blir nog att söka upp en bra revisor också. Någon som vet nån bra?
Men sen nu på lördag och söndag böir det massor med foto. Först lördag med handbollsfoto sen söndag med både dop och handboll.

Det är ju inte jag som bestämmer tiderna när det gäller sådana uppdrag.
Men kul är det iallafall.

Jag hade dock hoppats på bättre väder för detta slasket är inget vidare. Men det ger mig chansen att spendera mer tid i studion. Alltid något positivt med allt som händer.

Ha en bra bättre bäst dag