Ett sjukt slut

Ja nu är det dags att min förkylning/feber ger sig iväg. Har varit förkyld sen mitten av Augusti.. Börjar fundera på sommarförkylning..I allafall nu får den ge sig iväg.. För på onsdag ska jag förhoppningsvis tillbaka till Hallamölla med Bjarki för att ta höstbilder. Hoppas att höstfärgerna har kommit. Röd,gul,grön osv.. Alla dessa färger i solljus och forsande vatten. Bilder tar nästan sig själv.

Nej nu är det dags för mer varm the och vila.

Ha en fin fotodag

Jaha..

Ja många dagar med regn och gråa moln..Inte det roligaste när man ska samla in olika bilder till sin bok. Då vill man ha så många olika väderförhållanden som möjligt. Men men det fortsätter.. Igår blev det några bilder till som jag ska gå igenom i dagarna. Sen hoppas jag höstfärgerna kommer fram ordentligt blandat med lite sol.

Hoppas hoppas...

Helt naturligt

Nu har jag och Bjarki varit iväg på vår utflykt i Hallamölla där det togs en hel del foton på den vackra naturen som finns där. Det blev mycket magiska bilder på vattenfallen, då jag har en speciell inställning på kameran blir vattnet mer mjukt och nästan lite andligt. När jag tittar på äldre bilder nu så ser jag att jag har utvecklats och blivit bättre, vilket är väldigt roligt.
Jag har skrivit innan om att jag vill göra en ny bok och Bjarki kom med en strålande idé om att göra det till en serie istället för bara en bok. Så det blir med titeln "Framför min lins-.............." och dessa fotona som togs idag kommer i den boken med namnet Natur.
Jag ser fram emot att få samla material i olika slag till denna boken nu. Har så många olika idéer på hur det slutliga resultatet ska komma att bli, något jag först får svar på när jag väl har alla bilderna framför mig. Det är samtidigt det som är roligt, att allt kan förändras under tidens lopp, precis som naturen förändras genom årstiderna.