Vi gör om reglerna i tävlingen

Kanske inte är intressant med en tävling? Jag vill iallafall tro att det är det. Jag tycker det är roligt att få se andras bilder också.
Nya reglerna är iallafall:
Bilden du skickar in kan va på vad som helst bara det är en bild i naturen. En naturbild alltså..

Så får vi se om det underlättar lite. Jag hoppas verkligen att många vill vara med.

Idag va det handboll som skulle plåtas. Det gick bra och laget fortsätter att vinna. =) Lite action blev det också när jag fick en målvakt över mig. Jag sitter precis bredvid det ena målet just för att få bra bilder,Motståndarnas målvakt slängde sig och gled för attt ta bollen och hann inte riktigt bromsa..Men det gick bra ingen skadade sig.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Att trotsa en förkylning.. Del 1

Jag tyckte att jag mådde bra igen.. Men nej! Så fel.. Eller nä inte riktigt.. För under dagen ha jag haft så mkt att göra att jag inte känt efter direkt.. Kroppen har inte hunnit varva ner.. Studion är iallafall snygg igen.. Jag tänkte att jag skulle fixa med den så fort jag blev frisk eftersom ja har en fotosession på fredag.. Det slutade med att jag nu 21:42 sitter på stationen och väntar på att åka hem till Köpingebro..ska tillägga att jag åkte in till stan 13:22.. Kämpa Riccard!!
Fick även reda på att jag skulle fota handboll imorron.. 10:30!! En lördag? Vaa? Ja så det är bara att förbereda kameran ikväll ..

Tävlingen känns lite onödig.. Eller så är det jag som är otålig.. Funderar på om jag skulle byta tema.. Fåglelfotografering verkar inte va så inne..

Vi får se.. Jag bestämmer mig imorron..

// Trött

Bortskämda?

Nu har jag bytt ut lite av maten till mig småfågelmat.. Talg och nötter.. Har fortfarande solrosfrön kvar dock.inte nog med att fåglarna inte är direkt morgonpigga de börjar nog bli bortskämda också..De beter sig så iallafall.. Kommer när det passar dem osv.. Själv får man sitta i ett av sina gömslen och vänta på en chans till en bra bild..
Men där blir alltid en spänning att vänta.. Jag vet ite vad som kommer landa vid maten.. Om där kommer landa något alls..

Så jag lutar mig tillbaka och väntar..

Tycker ni att tävlingen va för svår? Eller det är inte så kul att fota fåglar? Gör ett försök iallafall och skicka in bilden till mig..
mailto:Info@riccardsfoto.se">Info@riccardsfoto.se